Kommunikatøren

Kommunikatøren er en omfattende undersøkelse som gjennomføres av Hammer & Hanborg én gang i året. Den tar pulsen på kommunikative yrkesroller og trender innen kommunikasjonsfaget. Undersøkelsen er Nordens største i sitt slag.

Kommunikatøren gir kunnskap om bransjens utvikling, nye trender på fagområdet og kommunikatørenes arbeidsmarked. Undersøkelsen synliggjør betydningen av strategisk kommunikasjon og den forteller om og premierer betydningsfulle kommunikasjonsinnsatser.

Kommunikatøren speiler det viktigste som har hendt på kommunikasjonsområdet i året som er gått, og sist men ikke minst gir den oss et glimt av fremtidens kommunikasjon.

Hvordan presenteres resultatet? 

Svarene sammenstilles og presenteres i en rapport som vi offentliggjør i forbindelse med et fagseminar der alle som har deltatt, våre kunder og andre i vårt nettverk kan delta. Der får du muligheten til å få vite mer om trender og utvikling innen området. Vi inviterer hvert år aktuelle foredragsholdere som holder innlegg rundt årets tema.

Tidligere har dette vært blant andre Geir Lippestad, Erna Solberg, Anita Krohn Traaseth og Mats Kaggestad.

Kommunikatøren 2016 - Den digitale reisen

Fjorårets tema Digital transformasjon følges i år opp med temaet Den digitale reisen.

For hvor langt har vi egentlig kommet på den digitale reisen? Har vi begynt å sette strategiene våre ut i livet? Er bedriftene riktig organisert for å lykkes, og får de med seg medarbeiderne på den digitale utviklingen? 

Les mer om årets Kommunikatøren.

Her kan du laste ned rapporten med resultater fra undersøkelsen.

Kommunikatøren 2017

Nå kan du svare på årets undersøkelse

Arkiv

Last ned tidligere rapporter fra Kommunikatøren og Nordic Executive Survey

Kvinne med macBlogg

Les vårt siste blogginnlegg