Kommunikatøren

Kommunikatøren 2017: Fremtidens arbeidsliv

For ellevte gang gjennomfører vi Kommunikatøren, Nordens største undersøkelse innen sitt fagområde. Temaet for årets undersøkelse er "Fremtidens arbeidsliv".

Det er for ellevte gang at vi gjennomfører den årlige undersøkelsen, Kommunikatøren. Årets tema er: “Fremtidens arbeidsliv”. Temaet er svært aktuelt med tanke på endringene vi står overfor i arbeidslivet og arbeidsmarkedet. Vi ønsker å lære mer om hvordan din jobbsituasjon er i dag og hvilke endringer du tror vi vil se i tiden fremover.

Delta i årets undersøkelse her: http://bit.ly/2pSGk5j

Kommunikatøren er en omfattende undersøkelse som gjennomføres av Hammer & Hanborg én gang i året. Den tar pulsen på kommunikative yrkesroller og trender innen arbeidslivet. Undersøkelsen er Nordens største i sitt slag.

Kommunikatøren gir kunnskap om bransjens utvikling, nye trender i fagområdet og arbeidsmarkedet. Undersøkelsen synliggjør betydningen av strategisk kommunikasjon og den forteller om og premierer betydningsfulle kommunikasjonsinnsatser. Sist, men ikke minst, gir Kommunikatøren oss et glimt av fremtidens kommunikasjon og arbeidsliv.

Arkiv

Last ned tidligere rapporter fra Kommunikatøren og Nordic Executive Survey

ButtonsKommunikatøren

Les mer om Kommunikatøren

Kvinne med macBlogg

Les vårt siste blogginnlegg