Personlig utvikling

Vil du vokse i din yrkesrolle? Hammer & Hanborg kan tilby flere gode utviklingsmuligheter.  

Meld deg på vårens Make a life, not a living

Klar for å ta neste steg, men vet ikke hvor du skal begynne? Da bør du melde deg på Make a life, not a living med start 6. februar 2017. Gjennom dette kurset får du mulighet til å kickstarte prosessen med å skape det arbeidslivet du vil ha. Et arbeidsliv som er inspirerende, meningsfylt og gir deg mer energi. Her får du vite hva du vil gjøre og tilgang til hele ditt potensial. Programmet gjennomføres i samarbeid med Kristina Närman, gründer av Care of Next og The Professional Freedom Academy. Meld deg på her!

Programmet består av syv moduler, og du kommer til å benytte ulike verktøy og øvelser for å kickstarte prosessen mot et inspirerende og morsomt arbeidsliv. Modulene ligger tilgjengelig på nett, da du jobber individuelt med hver modul. Underveis i kurset vil det være fire gruppetreff, der vi sammen med de andre deltakerne fordyper oss i spesifikke spørsmål og får mulighet til å dele tanker, idéer og erfaringer. Etter endt kurs vil du ha en individuell oppfølgingssamtale.

Vi treffes i gruppe hos Hammer & Hanborg sentralt i Oslo. Mellom møtene jobber du med individuelle oppgaver. Pris for programmet er 7 900 kr (eks. mva for selskap og ink. mva for privatpersoner). Les mer om Make a life, not a living.

Dato for gruppemøter:

14. februar kl 16-18
2. mars kl 16-18
16. mars kl 16-18
30. mars kl 16-18

Meld deg på her.

Kontakt oss

Klikk her for å ta kontakt!

Ledige stillinger

Når du søker nye utfordringer