Nå kan du logge inn i vår nye jobbportal

Vi bytter jobbportal for å gjøre det enda enklere for deg å søke ledige stillinger og oppdatere din profil i vårt nettverk.

Dersom du tidligere har registrert en profil hos oss vil du i dag, 19. april, motta en e-post med ny innloggingsinformasjon til den e-postadressen som du har lagt inn fra før. Legg oss gjerne som betrodd avsender (kandidatservice@hammerhanborg) og betrodd domene (hammerhanborg.com). Sjekk spam innboksen dersom du ikke har fått e-posten, eller kontakt oss på password@hammerhanborg.com så hjelper vi deg med ny innloggingsinformasjon.

Du finner en første versjon av portalen i form av det blå feltet, eller via mobil ruten med forstørrelsesglass, til høyre på nettsiden. Vi kommer til å oppdatere og forbedre portalen løpende.

Helt nytt er at du kan følge prosessen for stillingene du har søkt på. Derfor sender vi ikke bekreftelsesmail når du søker på en ny stilling.

Du må logge deg inn for å søke på våre stillinger og vi anbefaler at du starter med å laste opp dine dokumenter, så blir det enklere når du vil legge ved flere dokumenter til din søknad. Dokumentene du laster opp må ha ulike filnavn.

Se alle våre ledige stillinger.

Har du spørsmål eller tekniske problemer? Klikk her!

Kontakt oss

Klikk her for å ta kontakt!

PC-skjermAbonner på nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på våre ledige stillinger

Illustrasjon Nordic Executive SurveyInsights by HH

Nordic Executive Survey 2016