Blåmandag

Velkommen til Hammer & Hanborgs Blåmandag 21. august

Gjør mandag morgen litt bedre – bli med på Hammer & Hanborgs Blåmandag. Vi byr på lett frokost og spennende faglig påfyll.

Denne Blåmandagen vil Fred Kihle og vår egen Trine Larsen gi deg svar på hvordan du lykkes som markedssjef i det digitale tidsskillet vi står midt oppe i. Hvilken kompetanse trenger dagens og morgensdagens markedssjef?

Kom deg tidlig opp denne mandagen, lytt, få presentert relevante caser og delta i diskusjonen! Foredraget har referansegaranti og hverken Uber, Airbnb, Kodak eller Nokia vil bli nevnt. Vi byr på faglig fokus over en kaffekopp en mandag morgen når gårsdagens markedssjef fortsatt sover :-)

Når: mandag 21. august. Foredraget starter klokken 08.30 og varer til ca. 09.30. Frokost og mingling fra 08.00.

Hvor: gamle Eldorado kino, nå bokhandel, (Torggata 9A) i Oslo.

Fred Kihle etablerte konsulentselskapet ThunderHouse Oslo i 2016. Han har lang erfaring i skjæringspunktet marketing, teknologi og kundeopplevelse. Kihle har jobbet som Account Director i LOS&CO, hele 7 år som digitalrådgiver i Apt (TRY/Apt) og har også bakgrunn fra Tarantell (nå Making Waves).

Trine Larsen er Managing Partner i Hammer & Hanborg, arbeidslivsekspert og jobblogger for Nettavisen. Trine har rekruttert flere av toppene og spesialistene i norsk næringsliv og har et stort engasjement og kunnskap innen den digitale transformasjonen og det nye arbeidslivet.

Ingen grunn til å slumre klokka denne mandagen, vi sees!

Meld deg på nedenfor.