Kommunikatøren

Kommunikatøren er en omfattende undersøkelse som gjennomføres av Hammer & Hanborg én gang i året. Den tar pulsen på kommunikative yrkesroller og trender innen kommunikasjonsfaget. Undersøkelsen er Nordens største i sitt slag.

Kommunikatøren gir kunnskap om bransjens utvikling, nye trender på fagområdet og kommunikatørenes arbeidsmarked. Undersøkelsen synliggjør betydningen av strategisk kommunikasjon og den forteller om og premierer betydningsfulle kommunikasjonsinnsatser.

Kommunikatøren speiler det viktigste som har hendt på kommunikasjonsområdet i året som er gått, og sist men ikke minst gir den oss et glimt av fremtidens kommunikasjon.

Hvordan presenteres resultatet? 

Svarene sammenstilles og presenteres i en rapport som vi offentliggjør i forbindelse med et fagseminar der alle som har deltatt, våre kunder og andre i vårt nettverk kan delta. Der får du muligheten til å få vite mer om trender og utvikling innen området. Vi inviterer hvert år aktuelle foredragsholdere som holder innlegg rundt årets tema.

Tidligere har dette vært blant andre Geir Lippestad, Erna Solberg, Anita Krohn Traaseth og Mats Kaggestad.

Kommunikatøren 2017 - Fremtidens arbeidsliv

Fjorårets tema Den digitale reisen følges i år opp med temaet Fremtidens arbeidsliv.

Vi ser allerede nå endringer i organisasjonsstrukturer og forretningsmodeller, og arbeidslivet vårt påvirkes i et raskt tempo. Jobber og stillinger blir borte og det er kommet mange nye stillingstitler og oppgaver. Lederrollen er i endring og trolig vil arbeidsplassene våre også se helt annerledes ut i fremtiden.

Kommunikatøren 2017 har fokus på Fremtidens arbeidsliv fordi vi ønsker å lære mer om nettopp din arbeidssituasjon og ditt arbeidsliv. Hvordan jobber du i dag og hvordan tror du at du jobber i fremtiden? 

Les mer om årets Kommunikatøren.

Her kan du laste ned rapporten med resultater fra undersøkelsen.

Roboten PepperKommunikatøren 2017

Les boken  Fremtidens arbeidsliv

Arkiv

Last ned tidligere rapporter fra Kommunikatøren og Nordic Executive Survey

Kvinne med macBlogg

Les vårt siste blogginnlegg