Personlig utvikling

Vil du vokse i din yrkesrolle? Hammer & Hanborg kan tilby flere gode utviklingsmuligheter.  

Bli med på høstens gjennomføring av Make a life, not a living.

Klar for å ta neste steg, men vet ikke hvor du skal begynne? Da bør du melde deg på Make a life, not a living til høsten. Gjennom dette kurset får du mulighet til å kickstarte prosessen med å skape det arbeidslivet du vil ha. Et arbeidsliv som er inspirerende, meningsfylt og gir deg mer energi. Her får du vite hva du vil gjøre og tilgang til hele ditt potensial. 

Programmet består av syv moduler, og du kommer til å benytte ulike verktøy og øvelser for å kickstarte prosessen mot et inspirerende og morsomt arbeidsliv. Modulene ligger tilgjengelig på nett, da du jobber individuelt med hver modul. Underveis i kurset vil det være fire gruppetreff, der vi sammen med de andre deltakerne fordyper oss i spesifikke spørsmål og får mulighet til å dele tanker, idéer og erfaringer. Etter endt kurs vil du ha en individuell oppfølgingssamtale. Påmelding er bindende da det er begrenset antall plasser.

Meld deg på her

Vi treffes i gruppe hos Hammer & Hanborg sentralt i Oslo. Mellom møtene jobber du med individuelle oppgaver, denne får du tilgang til torsdag 24. august. Prisen for kurset er 8990 kroner.

Datoene for treffene er: 
Torsdag 31. august, klokken 16:00-18:00
Torsdag 14. september, klokken 16:00-18:00
Torsdag 28. september, klokken 16:00-18:00
Torsdag 12. oktober, klokken 16:00-18:00

Kontakt oss

Klikk her for å ta kontakt!

Mann på strand med pcRegistrer profil

Her registrerer du deg i vårt nettverk