Kunder forteller

Ellen Hov Aanæs
Studentvikar – friskt pust, får ting gjort
Ellen Hov Aanæs, Statens Landbruksforvaltning

– Med en studentvikar rydder vi unna oppgaver som har blitt liggende. I tillegg får vi inn et ungt, kompetent menneske som ser vår virksomhet med nye øyne, sier Ellen Hov Aanæs, kommunikasjonsdirektør i Statens Landbruksforvaltning.

Hammer & Hanborg forsto raskt behovet. Ina Helene Korsgaard Hansen studerer web- og interaksjonsdesign på Norges Kreative Fagskole. Hun hadde først sommerjobb hos Statens Landbruksforvaltning i noen måneder og jobbet så for virksomheten en dag i uka.

Ina endret og oppdaterte skjemaer og lagde nye når det var nødvendig. – Vi er virkelig storfornøyd med den jobben Ina har gjort her hos oss. Hun er en kløpper på Indesign, tar ting raskt, hun jobber selvstendig og nøyaktig, og viser god vurderingsevne. Vi kunne ikke ha fått en bedre ekstrahjelp, sier Aanæs.

Landbruksforvaltningen hadde ikke budsjett til en full stilling. De tenkte på å skaffe studenthjelp selv, ved for eksempel å henge opp lapper på studiesteder. – Men dette er bedre. Hammer & Hanborg siler ut og presenterer gode kandidater. Vi velger, men Hammer & Hanborg tar alt annet – både personalansvar og lønnsutbetalinger.