Kunder forteller

Fant raskt en kandidat som matchet alle våre krav.
Vibeke Wessel Finstad, leder for Buzz-avdelingen i Visit Oslo

Vibeke Wessel Finstad, leder for Buzz-avdelingen i Visit Oslo hadde behov for ny informasjonsarbeider til et 12 måneders prosjektstilling- og det raskt. Didrick Stenersen fant vi i vårt eget nettverk av digitale og kommunikative hoder- et nettverk vi systematisk har bygget opp siden 1994.

− Gjennom hele rekrutteringsprosessen følte jeg at Hammer & Hanborg forstod våre behov. Det var gøy å jobbe med Hammer & Hanborg fra start til slutt, og de fant raskt en kandidat som matchet alle våre krav. Rekrutteringsprosessen var svært inkluderende og fleksibel.

– Det er en stor fordel å få inn kandidater med høy digital kompetanse når behovet er der. Vi sparer mye tid på opplæring da kandidaten allerede kan faget, og kan hoppe rett inn i rollen.

Med en solid bakgrunn fra en rekke digitale stillinger innen video- og fotoproduksjon og markedsføring i sosiale medier var Stenersen en perfekt match.

- I dette tilfellet var kandidatens kunnskap verdifull på flere måter, da han har kompetanse med både skriving, foto og film. Det kan vi dra nytte av i fremtiden.

- Jeg følte meg som en viktig og prioritert kunde gjennom hele prosessen. Om behovet skulle dukke opp igjen, vil jeg absolutt bruke Hammer & Hanborg.