Anne Masalin

Senior Recruitment Consultant

Anne Masalin er senior rekrutteringskonsulent i Hammer & Hanborg. Hun hjelper sine kunder ved å finne rett kompetanse til rett rolle, både til faste stillinger og til konsulentoppdrag.

 

Hun vokste opp i Helsinki og har studert både i England og Tyskland. Anne har en BA (Hons) (Bachelorgrad) i International Business med spesialisering i internasjonal markedsføring fra South Bank University, London.

 

Før hun begynte i Hammer & Hanborg var hun ansvarlig for internasjonaliseringstjenester ved det finsk-svenske Chamber of Commerce og hjalp både finske og svenske bedrifter i ulike bransjer med å identifisere og evaluere nye forretningsmuligheter i Norden, og deretter hjelpe dem med det praktiske når de har bestemt seg å ekspandere til et nytt marked. Hun jobbet med ulike typer selskaper, alt fra start-ups til større selskaper.

 

Anne drives av å løse problemer og finne de beste mulighetene for kunden. Hun er meget serviceinnstilt og ønsker å levere resultater ved å forstå kundens behov.

 

Møter med mennesker og muligheten til å hjelpe ulike typer bedrifter med kompetanse er hennes drivkraft. Å lykkes med å veilede og hjelpe kunden med å finne ferdighetene og løsningen de trenger, samtidig som det hjelper kandidaten med å finne sin neste drømmejobb eller -oppdrag, er nettopp det som gir henne energi.

 

På fritiden liker Anne å tilbringe tid med familie og venner. Det kan være alt fra å reise, padle, stå på ski eller «bare» kose seg i marka.

Mine kolleger