Annelie Forssell

Managing Recruitment Consultant & Interim Executive

Annelie er Managing Recruitment Consultant i Hammer & Hanborg, og er også ansvarlig for Interim Executive. Hun har lang og bred erfaring fra ledende roller innen markedsføring og kommunikasjon, og har selv hatt oppdrag som interim leder før hun begynte i Hammer & Hanborg.

 

Annelie har en mastergrad i økonomi med spesialisering i markedsføring og ledelse fra Stockholms universitet. Hun har jobbet mye med markedsføring, posisjonering og bygging av merkevarer i alt fra små oppstartsbedrifter til store internasjonale selskaper.

 

Å hjelpe kundene med den kompetansen de faktisk trenger ut fra bedriftens mål, utfordringer og fremtidige behov er Annelies drivkraft. Gjennom sine tidligere erfaringer fra ulike selskaper og størrelser på markeds- og kommunikasjonsavdelinger, har hun god forståelse for hvilke roller og ferdigheter som kreves.

 

Muligheten til å bli kjent med nye bransjer, bedrifter og mennesker, samt forholdet til både oppdragsgivere og kandidater, er noe Annelie setter pris på med jobben sin.

 

Når Annelie ikke jobber, vil du sannsynligvis finne henne på en padelbane eller i skibakken. Hun har også en stor interesse for hagedesign og bruker mye tid på å fikse i hagen.

Mine kolleger