Gunvor Engström

Mentor & Leadership Coach

Er du ute etter endring og utvikling i yrkeslivet, men er litt usikker på hvordan du skal gå frem? Eller kanskje du nettopp har fått et nytt oppdrag og ønsker å komme i gang så godt som mulig?
Å formulere og sortere tankene dine foran en erfaren coach/mentor fører ofte til større klarhet om hvor du skal og hva du må gjøre. Gunvor Engström er mentor og ledercoach i Hammer & Hanborg.

 

Hun har hatt en rekke operative verv og styreoppdrag i næringsliv og offentlig sektor. Som sådan har hun vært i mange forskjellige situasjoner og kan lett forstå og absorbere andres utfordringer. Hennes evne til å lytte, forstå, stille spørsmål og sammen med deg konkretisere en handlingsplan vil hjelpe deg videre. Ta gjerne en kopp kaffe med henne så får du vite om du tror det passer for deg!

 

Noen få utdrag fra Gunvors CV:

Eget selskap, Offentlig anbudstjeneste

Departementsråd med ansvar for næringspolitikk i Næringsdepartementet

CEO Företagarna

Administrerende direktør Bank 2

Guvernør

Styrer i Länsförsäkringar, Semcon, Apoteksgruppen, Tredje AP-fond m.fl

 

«Jeg har hatt det privilegium å ha Gunvor som samtalepartner når jeg har designet ulike strategiske prosjekter. Hun leder samtaler og tanker fremover på en helt unik måte. Hennes dype kunnskap, kombinert med hennes varme personlighet, gjør at samtalene strekker seg utover det vanlige. Hennes måte å utfordre og skape kraft på gir mulighet til å tenke i nye baner og dermed nå nye høyder. Oppsummeringene Gunvor gjør er sylskarpe og viser hennes evne til både å lytte og forstå. Kan anbefale Gunvor på det varmeste på alle måter og får du muligheten til å jobbe med henne, ta den! Du vil ikke angre.»

– Angelica Adamski, Senior Executive Coach, IMD (Institut for Management Development)/CEO og styreleder GrowTheFuture AB

Mine kolleger