Hanna Robinell

Senior Recruitment Consultant

Hanna Robinell er senior rekrutteringskonsulent i Hammer & Hanborg. Hun har lang erfaring innen PR og kommunikasjon, og har tidligere jobbet som PR-konsulent på byråsiden. Hun jobber både med rekruttering til faste stillinger og med konsulentoppdrag.

 

Hun er kontinuerlig oppdatert på spesialistrollene som etterspørres, og hvilke kandidatkompetanse som finnes på markedet. Hun brenner for å gi både kunder og kandidater den beste veiledningen i søket etter den beste matchen.

 

Hanna har studert Markedsføring og PR på Berghs School of Communication og tatt en journalistgrad på Poppius School of Journalism. Hun har tidligere jobbet som PR-konsulent på byråsiden i strategiske og operative roller, med kundeansvar for både internasjonale og lokale merkevarer. Hun har gjennom sin tidligere rolle fått innsikt i mange markeds- og kommunikasjonsavdelinger og har derfor stor forståelse for hvilke utfordringer de kan møte når markedet og etterspørselen endrer seg raskt.

 

Når hun ikke jobber finner du henne i yogarommet hvor hun praktiserer Bikram yoga i 40 graders varme. Hanna mener at det er den beste mentale treningen for å opprettholde fokus i det raskt skiftende miljøet vi lever i i dag.

Mine kolleger