Kristina Närman

Self-Leadership & Change Consultant

Kristina Närman er selvleder- og endringskonsulent i Hammer & Hanborg. Hun er en mye verdsatt trener og tilrettelegger. Kristina hjelper organisasjoner med å maksimere sin utviklingskraft ved å trene enkeltpersoner og team i «entreprenørskap», til å se og våge å fange mulighetene i fremtidens komplekse arbeidsliv. Hun jobber med virksomheter i både privat og offentlig sektor og utdanner både studenter og ledere. Tidligere kunder finnes i alt fra media til bilindustrien, kommuner og offentlige servicebedrifter.

 

Kristina er utdannet sivilingeniør, markedskommunikatør, tilrettelegger og forretningscoach, og har jobbet med forretningsutvikling i over 15 år. Hun er spesialist på å få ting til å skje og opererer ut fra mottoet «It’s easier to act your way into a new way of thinking, that think your way into a new way of acting». Hun støtter deg til både å ville og tørre å gripe muligheter – og utnytte hele organisasjonens potensial.

 

“Den største feilen vi gjør når det kommer til utvikling, av oss selv og våre virksomheter, er å bli sittende fast i ideer og planlegging. Det er selvfølgelig viktig, men nøkkelen til vellykket utviklingsarbeid er å GJØRE! Det kan imidlertid være ganske skummelt… Derfor er mitt beste tips å se på oss selv, vårt arbeid og våre organisasjoner som konstante betaversjoner. Ikke perfekt, men under konstant utvikling og oppdatering.”

Mine kolleger