Trude Falck Bjånes

Leadership & Change Consultant

Trude Falck Bjånes er Leadership & Change Consultant hos Hammer & Hanborg, og har lang erfaring med å bistå ledere og ledergrupper til å bli mer effektive, samkjørte og levere bedre resultater.

 

I over 10 år har Trude jobbet som lederutvikler, sparringpartner og fasilitator for topp– og mellomledere. Ledere hun har coachet og vært rådgiver for sier hun lytter, utfordrer til å tenke nytt, endre holdninger og adferd, og sikrer kompetanse tilpasset virksomhetens strategi.

 

Trude holder workshops og foredrag som gir deg konkrete verktøy som du kan ta i bruk med en gang. Hun fungerer som en prosesspilot og sparringspartner for ledere og styrer med blant annet rådgivning og fasilitering av strategi- og endringsprosesser. Hun har en unik evne til formidle og får frem budskapet på en god måte.

 

Trude elsker å se og kjenne sjølukta og liker å bare sitte å glo. Se at det spirer og gror i drivhuset, lage god mat og samle familie og venner til hjemmelaget mat og den gode praten. Vandre gatelangs og stadig finne nye steder i Barcelona og andre steder. Og så nerder hun på tusjer, farger (spesielt rosa) og diverse som gjør visuell fasilitering gøy. Tantebarna kaller henne tante «tusj.»

Mine kolleger