Call Center-dageneCall Center-dagene

Nyheter

04-04-2019

Hvordan lede millennials?

Aman TesfamichaelAman Tesfamichael

Ulike generasjoner må ledes på ulike måter og på Call Center-dagene vil vår egen Aman Tesfamichael gi deg tips og råd om hvordan du kan lykkes som leder for millennials.

For nå er det ikke lenge før Skandinavias største konferanse for ledere og beslutningstakere braker løs. Call Center-dagene arrangers 25.-26. april på Clarion Hotel The Hub i Oslo. Dette er en super arena for deg å bygge nettverk og utveksle erfaringer med andre ledere og beslutningstakere. Vi er så heldige å ha en rabattkode til deg som er i vårt nettverk, om du benytter rabattkoden CCD19 vil du få 20% rabatt.

Det vil bli to dager med bransjens beste foredragsholdere som deler sine erfaringer med deg. Blant dem finner du vår egen, Aman Tesfamichael, hun skal snakke om hvordan leder du millennials generasjonen og hva du som leder må være oppmerksom på når du leder millennials. Hun er i godt selskap sammen med andre foredragsholdere som Elaine Eksvärd, Håvard Uglem Hovdahl, Lillian Røstad, Morten Goodwin, Mia Törnblom og mange andre flinke folk! Ta en titt her.

Dette vil bli to dager med faglig påfyll, inspirasjon og en super arena for nettverksbygging. Vi gleder oss til å se deg!

Les mer om Call Center-dagene og meld deg på her.

MillennialsMillennials