Leie Inn En Spesialist fra Hammer & HanborgLeie Inn En Spesialist fra Hammer & Hanborg

Nyheter

24-08-2020

Midt i endring er ikke løsningen alltid å fastansette, løsningen kan være å leie inn en spesialist

KatinkaKatinka

Leie inn en spesialist fra Hammer & Hanborg

Lurer du på hva en Content Wizard jobber med? Katinka Ustad jobber som Content Wizard hos Wallenius Wilhelmsen, utleid fra Hammer & Hanborg. Som Content Wizard hos Wallenius Wilhelmsen jobber Katinka med alt fra; content marketing, videoproduksjon, foto, webutvikling, digital og grafisk design – i grunn alt du opplever som digitalt.

Katinka er en digital og kommunikativ ekspert og er en del av Hammer & Hanborg sitt nettverk. Hun har alltid hatt et stort engasjement for kommunikasjon og markedsføring, og spesielt for visuell kommunikasjon, så jobben som Content Wizard hos Wallenius Wilhelmsen er drømmejobben til Katinka akkurat nå. At det er et tidsbegrenset prosjekt, er akkurat det Katinka ønsker og trives med.

Som utleid konsulent fra Hammer & Hanborg får Katinka både brukt sin erfaring fra forskjellige bransjer samtidig som hun får utviklet seg faglig i et profesjonelt miljø hos Wallenius Wilhelmsen. Dette er viktig for Katinka da hun liker å tilegne seg ny kunnskap og trives i et høyt faglig nivå som Wallenius Wilhelmsen kan tilby.

Wallenius Wilhelmsen

Wallenius Wilhelmsen er et globalt markedsledende rederi og logistikkselskap, og de er avhengige av de beste menneskene, kompetansen og den beste teknologien. Akkurat nå er den beste løsningen for Wallenius Wilhelmsen å leie inn spisskompetanse. Da er det en god idé å kontakte Hammer & Hanborg. Vi gir våre oppdragsgivere både råd og veiledning om hva en trenger for å møte de digitale utfordringene og vi har menneskene du trenger. Vi hjelper bedrifter og organisasjoner med humankapitalen. God kommunikasjon til riktig tid har aldri vært viktigere, og den visuelle og digitale kommunikasjonen ble enda viktigere med Covid-19 situasjonen.

Hammer & Hanborg er Revidert Arbeidsgiver, et kvalitetsstempel fra NHO. Det er viktig for oss at du som oppdragsgiver og du som er utleid konsulent er trygge på at vi har orden i sysakene. Les her om andre konsulenter som er utleid fra oss og hjelper våre oppdragsgivere med å lykkes.

Behov for å leie inn ekstra kompetanse for en periode?

Ønsker du å vite mer om Hammer & Hanborgs tilgjengelige konsulenter? Her kan du se noen av våre tilgjengelige kandidater. Trenger du noen på heltid, deltid eller på timer til et engasjement eller vikariat i en travel periode? På plass eller «remote»? Vi har kompetansen du trenger! Ta kontakt med oss på infonorge@hammerhanborg.com eller på 22 44 33 00.