Office Worker Writing PaperworkOffice Worker Writing Paperwork

Nyheter

23-05-2019

Har du et midlertidig behov eller trenger å leie inn en konsulent?

Regine EiklidRegine Eiklid

I mange situasjoner kan det være mer praktisk å leie inn én eller flere medarbeidere i kortere eller lengre perioder. Har du et ressurskrevende prosjekt? Venter du på en fast ansettelse? Er behovet for permanent arbeidskraft usikkert? Da kan fleksibiliteten ved å leie inn en konsulent via oss være løsningen.

Vi har kontinuerlig kontakt med kandidatene i nettverket vårt, og gjennomfører daglig uforpliktende intervjuer med kandidater med ulike bakgrunner. Dette gir oss en unik mulighet til å kunne matche rett kandidat med rett jobb. Vi ser raskt potensialet hos kandidaten som ikke ville fremkommet i en CV eller søknad. Dette gir oss gode forutsetninger for raskt å kunne dekke deres behov og gjør at vi til enhver tid har kjennskap til markedet. Hammer & Hanborg leverer kvalitet og sørger for at våre konsulenter riktig for oppdraget. Vi er medlem av NHO Service og Bemanning og er revidert arbeidsgiver, som er et kvalitetsstempel.

Du leier, vi ansetter og har arbeidsgiveransvaret. Slik får du kvalitet, stabilitet og arbeidsro.

Hammer & Hanborg har jobbet med å levere de beste hodene til bedrifter og organisasjoner i Norden helt siden 1994. Siden den gang har vi foruten om å leie ut konsulenter, vikarer og giggere også utviklet oss til å bistå med organisasjonsutvikling. Vi har omtrent 90 konsulenter utleid til våre kunder i Norge og Sverige. Våre konsulenter er nøye utvalgt, de er digitale og kommunikative.

Ta kontakt med Regine Eiklid på 470 65 260 eller regine@hammerhanborg.no så kan vi ta en uformell kaffeprat så finner vi riktig løsning for deg og din virksomhet.