People Crossing The Street In Manhattan New York CityPeople Crossing The Street In Manhattan New York City

Nyheter

01-04-2020

Leie inn kommunikasjonsrådgiver fra Hammer & Hanborg

Å leie kommunikative og digitale konsulenter er ikke noe nytt, vi har siden 2005 hjulpet bedrifter og organisasjoner med riktig bemanning i kortere og lengre perioder. Fleksibilitet og evnen til å raskt tilpasse seg har aldri før vært mer aktuelt. Det å ha riktig kompetanse til rett tid er i dag kritisk viktig for å kunne lykkes. Vi leier ut konsulenter til både spesialist- og lederroller, til definerte prosjekter eller vikariater. Vi i Hammer & Hanborg har de kommunikative og digitale lederne, spesialistene og juniorene som raskt kan løse ditt behov. Nedenfor kan du bli litt bedre kjent med en av våre utleide konsulenter, Egil.

Egil BrandsøyEgil Brandsøy

Hils på Egil!

Egil er en av våre kommunikasjonsrådgivere som er utleid til vår kunde. Egil har stor interesse og kompetanse innen digital markedsføring og lang erfaring med Adobe-pakken. Han har studert film- og fjernsynsvitenskap, og har en mastergrad i psykologi. I oppgaven sin skrev Egil om hvordan omstilling i organisasjoner påvirker ansatte. Egil stortrives som utleid kommunikasjonsrådgiver via Hammer & Hanborg til Partnership for Change.

Dette er virkelig vikariatet der Egil får bruke sin interesse, kompetanse og erfaring. Han jobber med både klassisk kommunikasjonsrådgiving, men også webpublisering, videoproduksjon og sosiale medier – akkurat det han liker.

Selv sier Egil

«Hammer & Hanborg tok raskt kontakt med meg og vi avtale et møte hvor jeg fikk vite mer og ikke minst fortelle mer om hvorfor jeg var den rette for denne jobben. Deretter traff jeg administrerende direktør hos Partnership for Change til et hyggelig intervju. Raskt fikk jeg tilbud om jobben som kommunikasjonsrådgiver og jeg nølte ikke et sekund! Her fikk jeg i tillegg til å bruke min faglige bakgrunn og muligheten til å jobbe med et viktig samfunnsoppdrag og bidra til økonomisk uavhengighet for kvinner og unge. Det vil jeg delta i å realisere gjennom god kommunikasjon.

Jeg opplevde prosessen med Hammer & Hanborg som profesjonell, personlig og rask – de har en god metodikk. Og selv om de er kjappe har de «orden i sysakene»! Hammer & Hanborg har kvalitetsstempelet Revidert Arbeidsgiver fra NHO og er godt etablerte innenfor bemanning og rekruttering av kommunikatører og digitale hoder. Noe som jeg anser som en stor fordel som utleid kommunikasjonsrådgiver fra Hammer & Hanborg. Hos Hammer & Hanborg opptrer de profesjonelt og du føler deg ivaretatt samtidig som de er veldig imøtekommende».

Behov for ekstra ressurser i en periode?

Ønsker du å vite mer om Hammer & Hanborg sine tilgjengelige konsulenter? Her kan du se noen av våre tilgjengelige kandidater. Trenger du noen på heltid, deltid eller på timer til et engasjement eller vikariat eller i en travel periode? På plass eller «remote»? Vi har kompetansen du trenger! Ta kontakt med oss på infonorge@hammerhanborg.com eller på 22 44 33 00.

EgilEgil