Malcolm Larri - Hammer HanborgMalcolm Larri - Hammer Hanborg

Nyheter

12-06-2019

Malcolm Larri på TEDxStockholm

Ikke alle blir invitert til TEDxStockholm, men det ble vår egen Leadership & Culture Consultant Malcolm Larri! Vi som jobber med Malcolm er ikke overrasket, for han er utrolig inspirerende og kunnskapsrik og en fryd å jobbe med!

Malcolm Larri - Hammer HanborgMalcolm Larri - Hammer Hanborg

Malcolm er en av våre spesialister innen kulturbygging og organisasjonsutvikling og nylig holdt han et strålende innlegg på TEDxStockholm. TEDxStockholm har tidligere hatt blant annet professor Hans Rosling og miljøaktivisten Greta Thunberg på plass. Denne gangen var det Malcolm Larri invitert for en flott markering av TEDx sitt 10 års jubileum på Hotellet At Six midt i Stockholm.

Mange av dere i vårt nettverk har opplevd Malcolm på våre frokostseminarer og flere og flere av våre kunder bruker Malcolm i sitt arbeid med å bygge kultur i sin bedrift og organisasjon. Malcolm hjelper norske, svenske, finske og canadiske bedrifter hjelpe dere med å løfte og forstå viktigheten av selskapets verdier blant de ansatte, implementering av selvledelse og iverksette en feedback kultur.

Planlegger du høstens kick-off eller nyårets konferanse? Ta kontakt på ved å ringe 22 44 33 00 eller mail infonorge@hammerhanborg.com så hjelper vi deg.