Kunst i i fremtidens arbeidslivKunst i i fremtidens arbeidsliv

Nyheter

15-11-2019

 Munch og Madonna i fremtidens arbeidsliv

Arbeidslivet er i endring, de etablerte sannhetene og normene endrer seg i ekstremt høyt tempo. Vi synes det er gøy å være med på å påvirke fremtidens arbeidsliv, faktisk så gøy at vi i Hammer & Hanborg har det som vår visjon. Og når alt endres i så høyt tempo er det også viktig å kunne historien og lære av fortiden. Så hvorfor ikke hente inspirasjon fra kunsten og Munch?

Torsdag 14. november ble Edvard Munch sitt kjente trykk «Madonna» – stilt ut hos Blomqvist kunsthandel her i Oslo, noe som tilhører sjeldenhetene! Der vil det henge frem til auksjonen 26. november, du bør virkelig ta deg en tur å se den vakre salgsutstillingen: Norske Høydepunkter. Der vil du også kunne se hele tre eksemplarer av Munchs Selvportrett med knokkelarm, som gir publikum en enestående mulighet til å studere motivet inngående samtidig som man kan sikre seg et eksemplar av det verdensberømte selvportrettet.

I den anledning var vi på Hammer & Hanborg så heldige å få besøk av Blomqvists egen kunstekspert, Gunnar Krogh-Hansen som ga alle inviterte et eksklusivt innblikk i kunstens historie, hvordan kunsten utfordret etablerte normer og kvinnesynet på 1800-tallet, motivets opprinnelse og ikke minst hvordan trykket Madonna utfordret det etablerte moralsynet og normene på 1890-tallet. Dette er noe vi alle kan lære av og ta med oss nå som vi står midt i vår tids store og hurtige endringer hvor det etablerte – både forretningsmodeller og normer – endres og utfordres.

Vi i Hammer & Hanborg jobber som du vet med rekruttering av ledere og spesialister og organisasjonsutvikling. Og vi deler vår kunnskap og vårt engasjement, derfor inviter vi med jevne mellomrom til frokostworkshops og andre ettermiddagsarrangementer for å dele vår kunnskap, våre produkter og tjenester. Er dette noe du ønsker å bli invitert til? Meld deg på her.

Gunnar Krogh-HansenGunnar Krogh-Hansen