Hammer & Hanborg vokserHammer & Hanborg vokser

Nyheter

01-02-2019

Rigger Hammer & Hanborg for videre vekst

Konsulenthuset og rekrutteringsgasellen Hammer og Hanborg Norge leverte nok et sterkt år i 2018. Nå styrker Trine Larsen 2019-laget med tre nye medarbeidere.

Ingrid og AmanIngrid og Aman

– Vi rigger Hammer & Hanborg 2.0. Med Mette, Ingrid og Aman på laget blir vi enda bedre posisjonert for å påvirke fremtidens arbeidsliv. Samtidig blir det også mulig for meg å bruke mer av tiden min på å være ute hos kundene, noe jeg gleder meg til, sier ledende partner Trine Larsen. Hammer & Hanborg har levert svært sterk vekst fra 2015 til 2017, og selskapet ble utpekt som gasellebedrift av Dagens Næringsliv i 2018. Selv om tallene for 2018 er ikke helt klare, ser det ut til at selskapet lander på nok et godt år, med rundt 10 prosent vekst på omsetningen på 16,1 millioner kroner for 2017.

– Vi er heldige som er i en posisjon som gjør at vi kan tiltrekke oss så fantastisk flinke folk som Mette, Ingrid og Aman. De har svært spennende og varierte bakgrunner som vil gjøre oss til et enda sterkere og mer mangfoldig team for kundene våre fremover, sier Larsen.

Rett etter nyttår ble det klart at Hammer & Hanborg hentet Mette Ljungquist Marstrander fra Karrierehuset. Mette har gått inn som Chief operating officer og seniorkonsulent, med ansvar for å inspirere og utvikle resten av teamet i Hammer & Hanborg og tilrettelegge for selv-ledelse. Samtidig bistår hun kunder med lederrekruttering, lederutvikling og kulturbygging.

I løpet av vinteren flyttet selskapet også inn i nye lokaler i sentralt i Øvre Slottsgate i Oslo for å legge til rette for videre vekst. Nå er det klart at selskapet henter to nye rådgivere: Ingrid Elise Melbye Olsen, også fra Karrierehuset, og Aman Tesfamichael, COO i Tikk Talk.

Mette Ljungquist Marstrander kommer fra stillingen som partner og seniorrådgiver i Karrierehuset, hvor hun også ledet selskapets rådgiverteam, med personal- og fagansvar for disse. Hun har en master i psykologi, en bachelor i kultur og kommunikasjon samt en bachelor i media og markedsføring, og blir, i tillegg til å være en anerkjent kursholder, ofte brukt som arbeidsliv- og ledelsesekspert i norsk media. Mette begynte hos Hammer & Hanborg i begynnelsen av januar.

Aman Tesfamichael blir senior konsulent hos Hammer & Hanborg fra 1. mars. Han kommer fra rollen som Chief Operating Officer i teknologiselskapet Skiwo, som bygger markedsplasser. De drifter i dag Tikk Talk, en egen markedsplass for tolker med over 1100 tolker til 67 språk, i tillegg til å bygge plattformer for kunder som Orkla og Conexus. Tidligere har han vært daglig leder på asylmottak og jobbet som arrangør i New York. Aman har en bachelor i internasjonal business Berkeley College, New York".

Ingrid Elise Melbye Olsen begynner som konsulent hos Hammer & Hanborg fra 1. februar. Hun kommer også fra Karrierehuset. Ingrid har vært markedsansvarlig i Karrierehuset med fokus på marked, kommunikasjon og salg. I tillegg har hun levert en rekke kurs til offentlig og privat sektor, samt strategiske caseløsninger i forbindelse med intervjuprosesser. Ingrid har studert sosiologi har en bachelor i markedsføring.

For mer informasjon, kontakt: Managing Partner Trine Larsen, tlf 47 26 99 99.

Trine og MetteTrine og Mette