Workplace Scandinavia Summit 2019Workplace Scandinavia Summit 2019

Nyheter

03-05-2019

Workplace Scandinavia Summit 2019

Workplace Scandinavia Summit 2019Workplace Scandinavia Summit 2019

Vi står ovenfor en verden av muligheter, men du er nødt til å holde deg oppdatert. For både hvor, når og hvordan vi jobber endres. Er du oppdatert?

Onsdag 15. mai går Workplace Scandinavia Summit 2019 av staben på Scandic St. Olavs plass. Vi er inne i det vi kaller for den fjerde industrielle revolusjonene som drives av digitaliseringen. Den er med på å endre måten vi jobber på, og hvordan vi jobber og ikke minst hvor vi jobber. Sannsynligvis kommer vi til å ha flere ulike arbeidsplasser avhengig av hva vi vil oppnå og i hvilken fase av et prosjekt vi befinner oss i.

Meld deg på i dag og få 50 % rabatt ved å benytte koden CAMP1WSS50

Her vil du blant annet få høre ice sin reise med aktivitetsbasert arbeidsplass med Norges første DNA direktør, Mette Hopsdal i spissen. Der har ingen faste plasser, og det er svært få eiendeler å snakke om, og ikke en eneste hylle å observere. Men bygget er designet med overkapasitet. Det er alltid plass til alle. Lokalene er såkalt aktivitetsstyrte.

Allerede ser vi flere selskaper som ice som implementerer og fokuserer på de nye arbeidsmetodikkene. Onsdag 15. mai kan du være så heldig å få gode råd og konkrete tips til hvordan du og dine kollegaer burde jobbe slik at dere er rustet for fremtidens arbeidsliv. Her vil du få høre Håvard Bjora, Head of Research Nordics i Cushman & Wakefield Realkapital, Christer Farstad, COO & Executive Director i CBRE`s Norwegian Business, Camilla Watz Johannessen, CEO i 657 Oslo, Niclas Ingeström, CDO i Castellum, Kenneth Tveito, Next Office Change Manager i Kinnarps, Martine Kroge, Interior Designer and WELL standard implementator i CBRE Oslo, Fredrik Sandquist, Head of Innovation & Service Development i Coor, Thea Angelo, Project Manager i Oslo Municipality og sist men ikke minst våre egne Malcolm Larri og Aman Tesfamichael.

Meld deg på i dag og få 50 % rabatt ved å benytte koden CAMP1WSS50, meld deg på her: https://bit.ly/2VaRDqH

Aman TesfamichaelAman Tesfamichael