Om oss - Hammer & Hanborg

Om oss

Forutsetningene for hvordan vi jobber forandrer seg radikalt. Digitaliseringen påvirker ikke bare hvor, når og hvordan vi jobber, men skaper dessuten helt nye roller samtidig som gamle forsvinner. I sentrum står vi mennesker og våre organisasjoner. Hvor skal det ende? Vi vet ikke. Det eneste vi vet, er at alt kommer til å fortsette å endre seg. Fantastisk spennende, synes vi! Faktisk så spennende at vi har gjort det til vårt oppdrag å bidra til å skape fremtidens arbeidsliv. Håper du vil være med!   

Våre kompetanseområder

Recruitment & Staffing
Vi bistår med å sørge for riktig kompetanse gjennom rekruttering, interimløsninger, konsulentutleie og frilansformidling.

People & Culture
Vi jobber med talent management, team- og lederutvikling og organisasjonskultur for at de rette personene skal ønske å utvikle seg med organisasjonen.  

Change & Development
Vi bistår med å skape organisasjoner som vil, tør og kan endre og utvikle seg.

Slik jobber vi

H&H Academy
For å bidra til å skape fremtidens arbeidsliv må vi forstå trender og tendenser. H&H Academy er vårt forum for å samle inn og dele vår kunnskap gjennom undersøkelser og utdanning.

H&H Labs
Fremtidens arbeidsliv preges av det å skape ting i samarbeid, co-creation. Vi vil til og med gå så langt som å påstå at framtiden er co-everything. Labs er en arena der vi fasiliterer utviklingsprosesser.

Å jobbe med H&H

Vi synes det skal være gøy å jobbe! Kanskje ikke så rart med tanke på at vi tilbringer dagene våre med å skape fremtidens arbeidsliv. Vi er både stolte over og glade for at vi kan bidra til å gjøre en forskjell for mennesker og organisasjoner. Vi er overbevist om at alle mennesker kan og vil utvikle seg, og vi har som mål å opptre med respekt mot alle vi møter. Vi oppmuntrer og utfordrer hverandre til å ville og tørre å gjøre ting nytt og annerledes.

Kontakt oss

Klikk her for å ta kontakt!

TelefonerVåre tjenester

Vi skaper fremtidens arbeidsliv

Kvinne med macBlogg

Les vårt siste blogginnlegg