Om oss

Forutsetningene for hvordan vi jobber forandrer seg radikalt. Digitaliseringen påvirker ikke bare hvor, når og hvordan vi jobber, men skaper dessuten helt nye roller samtidig som gamle forsvinner. I sentrum står vi mennesker og våre organisasjoner. Hvor skal det ende? Vi vet ikke. Det eneste vi vet, er at alt kommer til å fortsette å endre seg. Fantastisk spennende, synes vi! Faktisk så spennende at vi har gjort det til vårt oppdrag å bidra til å skape fremtidens arbeidsliv. Håper du vil være med!   

Våre kompetanseområder

Recruitment & Staffing
Vi bistår med å sørge for riktig kompetanse gjennom rekruttering, interimløsninger, konsulentutleie og frilansformidling.

People & Culture
Vi jobber med talent management, team- og lederutvikling og organisasjonskultur for at de rette personene skal ønske å utvikle seg med organisasjonen.  

Change & Development
Vi bistår med å skape organisasjoner som vil, tør og kan endre og utvikle seg.

Slik jobber vi

H&H Academy
For å bidra til å skape fremtidens arbeidsliv må vi forstå trender og tendenser. H&H Academy er vårt forum for å samle inn og dele vår kunnskap gjennom undersøkelser og utdanning.

H&H Labs
Fremtidens arbeidsliv preges av det å skape ting i samarbeid, co-creation. Vi vil til og med gå så langt som å påstå at framtiden er co-everything. Labs er en arena der vi fasiliterer utviklingsprosesser.

Å jobbe med H&H

Vi synes det skal være gøy å jobbe! Kanskje ikke så rart med tanke på at vi tilbringer dagene våre med å skape fremtidens arbeidsliv. Vi er både stolte over og glade for at vi kan bidra til å gjøre en forskjell for mennesker og organisasjoner. Vi er overbevist om at alle mennesker kan og vil utvikle seg, og vi har som mål å opptre med respekt mot alle vi møter. Vi oppmuntrer og utfordrer hverandre til å ville og tørre å gjøre ting nytt og annerledes.

Kontakt oss

Klikk her for å ta kontakt!

TelefonerVåre tjenester

Vi skaper fremtidens arbeidsliv

Kvinne med macBlogg

Les vårt siste blogginnlegg