Høstjakta er herHøstjakta er her

Blogg

21-06-2019

 Høstjakta er i gang!

Etter en travel vår dukker plutselig sommer og ferie opp, og hva er vel bedre med en avslappende feire uten å tenke på jobb? Men har du sommervikarene på plass og hvordan ser det egentlig ut til høsten? Er teamet satt og har du den rette kompetansen på plass? Høsten er nemlig høysesong for jobbytter.

Sommerferien er en tid hvor mange går i tenkeboksen og gjør opp status om de trives med livet, og mange vurderer om de har riktig jobb. Vi erfarer at resultatet ofte blir at høsten brukes til å se etter ny jobb. Så vurderer du at du trenger flere folk hos deg bør du sette i gang nå. Vi er tilgjengelige hele sommeren og kan hjelpe deg med å finne den rette til deg og ditt team.

For vi vet at ferien er en fin tid å tiltrekke seg de beste hodene. Så la oss hjelpe deg så du kan nyte ferien! Mange begynner nemlig å se seg om etter en ny jobb når ferien er over. For deg som er på jakt etter nye ansatte, er dette gode nyheter. Og hvis du ønsker nye medarbeidere på plass før kalenderen viser høsten 2019 og pulten er neddynget av uløste oppgaver, er det bare å kontakte Mette Marstrander hos oss.