Mot var utleide Event Manager Martine MoflagMot var utleide Event Manager Martine Moflag

Blogg

26-10-2023

Møt vår utleide Event Manager, Martine Moflag

Tidligere i år kom Martine Moflag over en spennende stillingsannonse på LinkedIn. Det var et engasjement som Event Manager hos et av Norges største konsulenthus, PwC. For etter noen koronapregede år trengte Martine en pause fra livet som eventgründer. Veien fra interesse for stillingen til hun var engasjert hos PwC gjennom Hammer & Hanborg, var kort. Bli kjent med Martine, og hvordan tiden hennes som utleid konsulent har vært.

- Muligheten for å smake på konsulentlivet for å hente nye perspektiver, har vært morgendugg for veien min videre, sier Martine.

Litt om meg

Jeg er en bygdejente fra Drammensfjorden som flyttet til utlandet i tidlig alder, hvor jeg først utdannet meg som eiendomsmegler, så siviløkonom og senere startet arbeidslivet. Min vei til å jobbe med events har nok ikke vært helt “lineær”- først solgte jeg sommerhus, fortsatte som forretningsutvikler i et stort internasjonalt konsern, jobbet litt med elbiler og i anleggsbransjen før jeg endte som gründer med eget selskap innen opplevelsesbasert markedsføring. Da jeg vendte snuta hjem som så mange andre under corona, skjønte jeg at det var det å skape unike møteplasser, tilpasset tiden vi lever i, jeg synes var spennende.

Etter utallige nedstengninger og pivoteringer, satt jeg igjen som en ganske sliten eventgründer. Muligheten for å smake på konsulentlivet for å hente nye perspektiver, har vært morgendugg for veien min videre. Jeg hadde bruk for en pause fra gründerlivet og scrollet gjennom LinkedIn i søk etter spennende muligheter innen event. Så dukket dette engasjementet opp, og vi kom i ganske umiddelbar kontakt. Derfra var det egentlig strak vei til jeg var “engasjert”. Førstehåndsinntrykket av PwC, avdelingen, nærmeste ledere og prosjektene har til de grader levert over forventning.

Event Manager i PwC, MartineEvent Manager i PwC, Martine

 

 

Martine MoflagMartine Moflag

Martine Moflag

Event Manager hos PwC

Jeg er faktisk inne i min siste tid av mitt ni måneders lange engasjement nå. Jeg ble med det samme tatt imot med åpne armer av denne utrolig flinke, kreative gjengen og behandlet som en av teamet. Fra første dag ble jeg gitt tilliten til å lede noen av de største eventene PwC hadde på årshjulet. Jeg har fått lov til å være med på alt fra å skape “gåsehudsøyeblikk” til frokostseminar, produsere intern-TV på tvers av PwC´s lokasjoner i Norge (Fra Kristiansand til Tromsø), til å være prosjektleder på storproduksjon på destinasjon. Mine nærmeste ledere i PwC har uttalt at de er veldig fornøyde med jobben jeg har gjort, hvilke resulterte i et tilleggs-prosjekt og forlengelse. Så akkurat nå hersker litt en tosidig vemodighet over at tiden gikk så fort parallelt med et felles håp at våre veier møtes snart igjen.

I løpet av min tid i PwC har det muligens ikke vært så mange “vanlige dager” som Event Manager i markeds– og kommunikasjonsavdelingen. Vi har akkurat avviklet en veldig tettpakket eventhøst, og jeg hoppet jo direkte ned i materien av prosjekter som allerede var i bevegelse. Men det er absolutt noen elementer som går igjen – ukentlige check-ins på prosjekter, at vi jobber strukturert og i tverrfaglige team innad i kommunikasjonsavdelingen. Ofte med linja eller ledelsen. Kjøreplaner har blitt min nye bibel. Dagene kan inneholde alt fra møter med toppledelsen om det neste eventet, til avvikling av webinarer eller innholdsproduksjon.

Utleid konsulent gjennom Hammer & Hanborg

For min egen del har motivasjonen helt klart vært å jobbe særskilt med det jeg synes er gøy og samtidig hente inspirasjon til veien videre. Noe av det beste er jo at man får komprimert erfaring med organisasjonen, samtidig som man møter og blir kjent med masse flotte folk på veldig kort tid. Litt som å få oppleve filmversjonen av en veldig høyt rangert serie i tre sesonger. Det ligger mye mestringsfølelse i å yte en spesialtjeneste som blir så godt mottatt. Håpet er jo naturligvis at man også kan levere en god porsjon av sitt eget tryllestøv til organisasjonen i form av friske perspektiver, nye løsninger eller måter å jobbe på. PwC, som jo også er en konsulentvirksomhet, sier det så flott selv “Vi er eksperten som gjør andre bedre”. Hvis det er noe man finner motivasjon i, synes jeg helt klart man burde være konsulent. Å være en ekspert som gjør andre bedre, er ganske meningsfylt, tenker jeg.

Den store fordelen med å være konsulent er at man fullt ut kan få være spesialist, og bidra med spesifikk kompetanse. Utover forskjellige time rapporteringssystemer har jeg ikke kjent på noen store forskjeller ved å være innleid vs. ansatt. Og det tenker jeg sier sitt om organisasjonen og markedsavdelingen i PwC.

For den gjengen kommer jeg virkelig til å savne! Når man er intenst i store produksjoner med hverandre blir man tette og glad i folk, fort. Er det lov å si det er downsiden med å være konsulent?

Skeiv Hele Aret Pa PwCs Hovedkontor I BjorvikaSkeiv Hele Aret Pa PwCs Hovedkontor I Bjorvika

Stolt! Var bla. prosjektleder på PwCs pride-event i år “Skeiv hele året” som ble avholdt på hovedkontoret i Bjørvika i juni.

 

 

Event Manager i PwC, MartineEvent Manager i PwC, Martine

 

 

Mitt siste store event for PwC. Hvor vi skapte magi og “Karriereshow” for studentene i Trondheim under UKA nå i Oktober. På scenen: Live Nelvik og viseadministrerende direktør i PwC Petter Vold.Mitt siste store event for PwC. Hvor vi skapte magi og “Karriereshow” for studentene i Trondheim under UKA nå i Oktober. På scenen: Live Nelvik og viseadministrerende direktør i PwC Petter Vold.

Destinasjon Voss! Utover å lede eventdelen av PwCs onboarding program for 300 nyansatte Associates, har jeg også vært en del av teamet som samlet 2.000 PwC ansatte til tidenes ekstremsportsfestival.

Event Manager i PwC, MartineEvent Manager i PwC, Martine

 

Oppfølging som utleid konsulent

Førstehåndsinntrykket var jo at dette var en skikkelig proff organisasjon. Min kontaktperson seniorkonsulent Ingrid Melbye Olsen var veldig tydelig gjennom hele prosessen, og under mitt første fysiske møte med Hammer & Hanborg fikk jeg rett og slett følelsen av å komme “hjem”. Jeg har følt meg utrolig bra ivaretatt, og dette er en veldig personlig og raus gjeng. Det er mye kompetanse i veggene til Hammer & Hanborg, og de er også gode på å invitere alle oss utleide inn til faglig og sosialt fellesskap – fra fagopplegg om ledelse til sommerfester.

Nå ser jeg frem til å lande mitt neste kapittel :-) Som konsulent eller fast ansatt, hvor jeg kan fortsette å jobbe kreativt med historiefortelling og å skape ekstraordinære møteplasser.

Hvordan er det å samarbeide med oss

Vil du vite mer om hvordan vi jobber med rekruttering?

Hammer & Hanborg hjelper bedrifter og organisasjoner med riktig kompetanse gjennom våre tjenester rekruttering, konsulentinnleie, vikariater, bemanning, management for hire, og organisasjonsutvikling. Vi er spesialisten på fagområdene kommunikasjon, markedsføring, HR, growth og e-commerce. Og vi har Nordens største nettverk av ledere og spesialister med kommunikativ og digital kompetanse. Vil du bli en del av vårt kandidatnettverk? Registrer deg her.

Har du behov for leie inn ekstra kompetanse for en periode?

Ønsker du å vite mer om Hammer & Hanborg sine tilgjengelige konsulenter? Her kan du se noen av våre tilgjengelige kandidater. Trenger du noen på heltid, deltid eller på timer til et engasjement eller vikariat eller i en travel periode? På plass eller «remote»? Vi har kompetansen du trenger! Ta kontakt med oss på infonorge@hammerhanborg.com eller på 22 44 33 00.