TENK Tech CampTENK Tech Camp

Blogg

25-07-2019

Hei alle jenter i alderen 13 til 18 år! Har du husket å melde deg på TENK Tech Camp?

Av: Celina Bålerud

TENK Tech Camp er straks fullbooket, over 200 spente jenter og 160 motiverte veiledere er klare! Har du ikke meldt deg på? Gjør det nå, før det er for sent. Det er så gøy at så mange har fått opp øynene for teknologi, for vi kan allerede se hvordan teknologi er med på å forme hverdagen vår. Og det er så viktig at alle henger med her. Både gutter og jenter! Derfor synes jeg og alle vi i Hammer & Hanborg det er et supert insentiv av de dyktige damene; Marte Løge, Isabelle Kristine Ringnes, Kamilla Kristine Fredriksen, Louise Fuchs, Camilla Bjørn og Kristine Kotte-Eriksen som nok en gang arrangerer TENK tech camp. Det er tredje gang campen arrangeres og det har vært en suksess år etter år. Campen er for jenter i alderen 13 til 18 år, som går på eller skal begynne på ungdomsskolen eller videregående – og vet du hva? Campen er helt gratis!! Det eneste deltakerne må ha med seg er egen PC eller MAC.

I år skal jeg være veileder under campen, og jeg gleder meg til å treffe fremtidens arbeidstakere! Heldige meg får lov til å bruke to arbeidsdager til å være med på TENK Tech Camp. Og vet du hvorfor? Fordi alle vi hos Hammer & Hanborg vil være med å forme fremtidens arbeidsliv. Det gjør vi på mange forskjellige måter, og en av dem er å bidra til at det er mangfold i arbeidslivet.

Under campen vil jentene får prøvd seg på 4 forskjellige workshops. De ulike workshopene vil blant annet ta for seg koding, hacking, 3Dprinting og hvordan en kan lage sin egen nettside. Dette blir lærerikt og ikke minst skikkelig gøy! Ikke bare er teknologi spennende og morsomt, men det er også den avgjørende driveren i fremtiden.

Håper vi sees 8. & 9. august mellom kl. 9-15 på Teknisk Museum. Jeg gleder meg!