Support

Vi hjelper deg!

Her har du noen enkle tips dersom det oppstår tekniske utfordringer:

Logge inn:

 • Har du problemer med å logge inn på din eksisterende konto? Send en mail til infonorge@hammerhanborg.no. Du vil da motta en e-post med innloggingsinformasjon til den e-postadressen som du har lagt inn fra før. Legg oss gjerne som betrodd avsender (kandidatservice@hammerhanborg) og betrodd domene (hammerhanborg.com), slik at mail fra oss ikke havner i spam innboksen.

 • Vi har gjort det enklere for deg å være en del av vårt nettverk. Det du blir spurt om når du går inn på din profil er de opplysningene vi behøver. Hvor du ønsker å jobbe er viktig for oss i likhet med din kontaktinformasjon. Du er ikke lenger nødt til å fulle ut din tidligere arbeidserfaring i et eget skjema. Du kan enkelt laste opp og bytte ut egne dokumenter som CV og søknadsbrev. Du kan også legge ved lenken til LinkedIn-profilen din.

 • Dersom du tidligere har registrert en profil hos oss, vil du etter påske motta en e-post med ny innloggingsinformasjon til den e-postadressen som du har lagt inn fra før.

 • din profilSlik ser ikonet for din profil ut. Her har du mulighet til å laste opp dokumenter og redigere din informasjon.

 • dashboardSlik ser ikonet for dashboardet ut. Her ser du en oversikt over hvilke stillinger du har søkt på og hvilke ledige stillinger vi har for øyeblikket.

 • søkSlik ser søkeikonet ut. Her kan du filtrere frem de stillingene du er mest interessert i, ved å benytte nøkkelord og stillingstitler.

Søk på våre stillinger:

 • Ønsker du å knytte LinkedIn-profilen din opp mot din profil hos oss? Gå inn på din profil (eller opprett en) og legg inn lenken til profilen din under ikonet for din profil.

 • Du har ikke mulighet til å se stillingene som du søkte på før den nye portalen ble lansert (19. april 2017).

 • Ønsker du å se alle våre ledige stillinger uten å sortere og uten innlogging? Klikk på søkeikonet (forstørrelsesglasset) og klikk på «send» (submit). Se bildet nedenfor.  

ledige stillinger

 • Forsøker du å laste opp flere dokumenter når du søker på våre ledige stillinger? Når du søker på en stilling kan du legge til to filer. Inne på «min profil» kan du laste opp enda flere dokumenter som kan være relevante for stillingen. For å laste opp et dokument inne på «min profil» trykker du på forstørrelsesglasset.

Laste opp dokument

Øvrig teknisk support:

 • Er nettleseren oppdatert?

 • Benytter du din private pc? Noen arbeidsgivere sperrer utvalgte nettsider eller deler av en nettside, som gjør at det i noen tilfeller oppstår feilmelding eller at det faktisk ikke går an å logge seg inn i vår portal når man benytter en jobb-pc.

Ønsker du å holde deg oppdatert på våre ledige stillinger? Abonner på nyhetsbrev fra oss ved å klikke her.

Teknisk support
22 44 33 00
infonorge@hammerhanborg.no

Har du spørsmål vedrørende din ansettelse, som feks lønn, ferie eller timeliste?
Tina Jørgensen
tina.jorgensen@hammerhanborg.no

Har du andre spørsmål?
22 44 33 00
infonorge@hammerhanborg.no