Gig by H&HGig by H&H

Gig by H&H

Hammer & Hanborg har siden 1994 hatt Nordens største nettverk av dyktige, kommunikative og digitale hoder. Visste du at vi også har et nettverk av giggere? En gigger er en uavhengig entreprenør eller frilanser, som du kan leie inn i kortere eller lengre perioder fra oss. Vi sikrer at du får kvalitet og den spisskompetansen du trenger. Det kan være en enkeltperson eller det kan være et team.

GiggerGigger

Hvorfor Gig?

Med Gig by H&H får du kompetansen du trenger på plass hos deg, om det så bare er på timebasis eller fulltid i en kort eller lengere periode. Våre rådgivere hjelper deg med å definere ditt behov og bistår deg med hvilken kompetanse du bør innhente. Alt fra strategiske giggere som hjelper deg med den digitale transformasjonen, til det operative teamet som sørger for gjennomføringen.

Det som er gjentagende for bedrifter som ikke lykkes er mangelen på talenter. Dette er den største trusselen for å lykkes i den digitale transformasjonen og det er ikke alltid at løsningen er fastansettelse for å sikre riktig kompetanse. For en konkurransedyktig organisasjon kreves det mer effektive måter å kompetansesikre seg, her kan gig være løsningen. Det gir både fleksibilitet ovenfor giggeren, men også ovenfor organisasjonen og deres lønnsomhet.

Rask, men riktig match

Hammer & Hanborg kvalitetsikrer alltid giggeren. Vi gjør alltid en individuell analyse for basert på din bedrift og deres behov. Våre konsulenter har lang erfaring fra å analysere behov, og identifisere riktig løsning basert på analysen. Våre giggere er oppdaterte og besitter relevant kunnskap innenfor sitt fagområde. De er tilgjengelige både for lange eller korte oppdrag, på heltid eller deltid – om det bare skulle være noen uker eller opptil flere år.

Hammer & Hanborg legger alltid vekt på kombinasjonen av riktig kompetanse og verdier, motivasjon og ikke minst potensialet som ofte er avgjørende for et vellykket samarbeid.

Vil du vite mer?

Kanskje dere trenger en gigger eller vil du bare vite mer om våre giggere? Eller vil du høre mer om våre tanker rundt gig-økonomien? Ta kontakt med Ingrid Melbye Olsen, rådgiver i Hammer & Hanborg, om hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift.