Make a life, not a livingMake a life, not a living

Make a life, not a living

Vi tilbringer omtrent alle våre våkne timer på arbeidsplassen – få dem til å telle! Make a life, not a living er et program designet for å hjelpe deg med å skape det arbeidslivet du selv ønsker.

"Nå vet jeg hvor jeg vil og hvor jeg er på vei!"

Make a life, not a living hjelper deg med å bli klar over hva du virkelig vil gjøre i ditt arbeidsliv. Det vil skape bevissthet rundt hva som er viktig for deg, dine drivkrefter, hvilke styrker og talenter du vil utvikle. Du får tenke på i hvilken kontekst du ønsker å befinne deg i og hva som trengs for at du skal få utnyttet ditt potensial til det fulle. Så vil det i tillegg bli mye action! For vi kan tenke og tenke og planlegge og planlegge, men det er først når vi faktisk gjør noe at endringen skjer.

Oppgaver kombineres med personlige møter

Programmet består av 7 moduler som er tilgjengelige på nett, slik at du skal ha mulighet for å jobbe med programmet når det passer for deg. Det tilhører et antall oppgaver til hver enkelt modul som du kan jobbe med på egenhånd. Tanken er at du skal jobbe med en modul per uke over 7 uker.

Annenhver uke treffes vi i en gruppe hos Hammer & Hanborg. Gruppen vil sammen hjelpe hverandre ved å utveksle tanker, idéer og erfaringer vi har hatt underveis.

Gruppetreffene ledes av oss i Hammer & Hanborg. Programmet bygger på individuelt arbeid. For at du skal få så mye ut at programmet som mulig, er du nødt til å sette av tid for å jobbe med modulene og komme forberedt til samtalene.

Omtrent en måned etter at programmet er avsluttet vil du ha et individuelt oppfølgingsmøte, der du har muligheten stille spørsmål og få veiledning til veien videre i prosessen.

Syv moduler designet for at du skal kunne skape ditt ideelle arbeidsliv

  1. Uncover your purpose Finn ut hva som er viktig for deg. Hva er dine drivkrefter og verdier?
  2. Discover your brilliance Bli bevisst på og slipp frem dine unike styrker og talenter – slik at du kan utnytte potensialet ditt.
  3. Create your arena Hva behøver du fra omgivelsene dine for at du skal komme til din fulle rett?
  4. Map out your next step Få klarhet i din livssituasjon og din ønskede situasjon; muligheter og hinder.
  5. Manifest Her blir det action! For uansett hvor mange smarte tanker vi tenker eller hvordan vi planlegger er det ingenting som skjer før vi virkelig begynner å handle.
  6. Unblock yourself Tør å bryte dine egne regler som står i veien for deg selv på veien fremover.
  7. Excel Få systematikk og kontinuitet i utviklingsarbeidet slik at du fortsetter å utvikles på egenhånd etter ditt tidskjema.
Make a life, not a livingMake a life, not a living

Kom i gang!

Vi tilbringer omtrent alle våre våkne timer på arbeidsplassen – få dem til å telle! Make a life, not a living er et program designet for å hjelpe deg med å skape det arbeidslivet du selv ønsker.

Er du klar for å investere i din egen utvikling? Ta kontakt med Trine Larsen for mer informasjon.