Executive

Paradigmeskiftet som digitaliseringen har medført gjør kommunikasjon til noe som berører hele selskapet, ikke bare kommunikasjons- og markedsavdelingen. Kommunikativ kompetanse på executivenivå blir derfor en stadig viktigere suksessfaktor. Vi bistår med å tilsette kommunikative ledere til alle type stillinger.

På executivenivå jobber vi med rekruttering til stillinger som for eksempel daglig leder, styremedlem eller markedsdirektør gjennom strukturerte rekrutteringsprosesser og executive search.

Kandidatene i vårt executive-nettverk er nøye utvalgt basert på lederegenskaper og tidligere erfaring. Som i alle våre rekrutteringsprosesser legger vi stor vekt på kandidatenes motivasjon og drivkrefter for å finne den rette lederen som kan bidra til å løfte virksomheten.

Av og til oppstår forretningskritiske situasjoner som raskt trenger kvalifisert ledelse og en fleksibel løsning. Det kan for eksempel være i perioder med endringsarbeid, i rekrutteringsfaser eller ved prosjekter. Da er en interimløsning et godt alternativ. I våre interimløsninger leier du en leder fra oss til en forutbestemt kostnad.

Våre prosesser skreddersys etter dine behov.  Ta kontakt med oss så finner vi løsningen for dere.

Er du en executive?

Vi får kontinuerlig nye oppdrag fra våre oppdragsgivere, men det er ikke alltid oppdragene er offisielle. Ved å ha en oppdatert profil i vårt nettverk, øker sjansen for at vi kan matche akkurat deg med din drømmejobb.

Nina Eidem Case: Rammeavtale løser behov raskt - Nina Eidem, Forsvarsbygg nasjonale festningsverk

IntervjuRecruitment & Staffing

Rett kompetanse til riktig tid på alle nivåer

Kontakt oss

Klikk her for å ta kontakt!

Mann på strand med pcRegistrer profil

Her registrerer du deg i vårt nettverk