Hammer & Hanborgs Interim ExecutiveHammer & Hanborgs Interim Executive

Hammer & Hanborg tilbyr Interim Executive

Arbeidslivet endrer og utvikler seg raskt. Nye bransjer og nye forretningsmodeller har tilrettelagt og banet vei for nye organisasjonsstrukturer og arbeidsmetoder i takt med denne utviklingen. Da kan interimleder være løsningen for deg og ditt firma. Vil du vite mer? Ta kontakt med oss i Hammer & Hanborg på infonorge@hammerhanborg.com eller på telefon 22 44 33 00.

Management for hire – et fleksibelt lederskap for fremtidens arbeidsliv

Hammer & Hanborg tilbyr Management for hire som er en fleksibel løsning for et lederskap som kan guide organisasjonen i fremtidens arbeidsliv. Vi har et nettverk av Interim Executives som raskt løser utfordringer din organisasjon har behov for.

Hammer & Hanborg hjelper deg med fremtidens ledere – Enabler

I mange organisasjoner er selvledelse en forutsetning, og flere og flere arbeidstakere vil etterstrebe fullt selvstyre. I en organisasjon med høy selvledelse, og i en selvstyrende organisasjon, blir lederens rolle sett annerledes. Detaljert kontroll hører til fortiden. I stedet oppnår man suksess ved å forstå hva som inspirerer og motiverer hver enkelt. Lederen skal kunne vise for hver enkelt hvordan å utføre, utvikle sine evner og på denne måten føle seg bra og trives på jobb. Denne typen coachende  ledelse, som skaper forutsetningene for at spesialistene skal lykkes, er en ledelse uten en klar oppskrift Kort sagt: Ledelse i en selvstyrende organisasjon handler om å få folk til å vokse. Vi kaller den kompetansen Enabler. Les mer vår kompetansemodell her.

Om Hammer & Hanborgs Interim Executive nettverk

Våre Interim Executives er håndplukkede og har spisskompetanse innen kommunikasjon, markedsføring, salg eller digitale tjenester. Felles for dem er at de er Enablers for å inspirere, motivere og skape de rette forholdene for en coachende ledelse. De har jobbet på ledelsesnivå og er vant til å kjøre og lede store endringsprosjekter. Utvalget er delvis basert på tidligere erfaringer og kompetanse men også deres potensiale for suksess.

Slik hjelper Hammer & Hanborg sine interimløsninger deg

Noen ganger oppstår forretningskritiske situasjoner som raskt krever kvalifisert ledelse og en fleksibel løsning. Dette kan for eksempel være i perioder med endringsarbeid, i rekrutteringsfaser eller spesifikke prosjekter. Da er en midlertidig løsning et godt alternativ.  Som alltid legger vi like mye vekt på potensiale, drivkrefter og motivasjon, som erfaring når vi finner den rette lederen som skal bidra inn i din organisasjon. Hammer & Hanborg sine Interim Executives kan bidra med:

 • Endringsprosesser og endringsarbeid
 • Omorganiseringer
 • Strategi- og aktiveringsprosjekter
 • Krisehåndtering
 • Coaching av sjefer og toppledere
 • Implementeringsprosjekter
 • Effektivisering
 • Håndfaste verktøy for ledere
 • Operativt HR-arbeid
 • Strategisk HR-rådgiving
 • Kommunikasjonsrådgiving
 • Innholdsproduksjon og endringskommunikasjon
Interim Executive fra Hammer & HanborgInterim Executive fra Hammer & Hanborg
Ansett en midlertidig leder

Kontakt senior rekrutteringsrådgiver Ingrid Melbye Olsen per e-post: ingrid.olsen@hammerhanborg.com eller ring 22 44 33 00 om du vil vite mer om Hammer & Hanborg sine Interim Executive.

 

Er du en Interim Executive? 

Er du nysgjerrig på hvordan man blir en Interim Executive og ønsker å være en del av vårt nettverk? Les mer og meld interesse her.

Vil du vite mer om våre Interim Executives? Fyll i skjemaet så kontakter vi deg