Annika Lasmarias

COO

Annika er COO i Hammer & Hanborg og er ansvarlig for vår konsulentutleie- og rekrutteringsvirksomhet. Annika sitter også i Hammer & Hanborgs styringsgruppe, som leder og utvikler selskapet.

 

Hun er utdannet siviløkonom fra Mittuniversitet med hovedfag Markedsføring og ledelse. Tidligere har hun blant anner jobbet i Nordea, samt hatt roller som destinasjons- og programleder i reise- og språkopplæringsbransjen. Hun har også bodd og jobbet i Frankrike i flere år.

 

Annika synes det både er meningsfullt og viktig å jobbe med rekruttering og konsulentansettelser, hjelpe kunder med å finne talenter, team- og organisasjonsutvikling – samtidig som vi bidrar til menneskers utvikling og bidrar til at de tar neste steg i karrieren. Å gjøre dette i en bedrift som Hammer & Hanborg, som er så tydelig styrt av verdier og legger stor vekt på samarbeid, innovasjon og å bidra til et rettferdig arbeidsliv, gir henne mye glede og energi.

 

Reisene går ofte til Frankrike der hun både går på ski og fotturer. Både om vinteren og sommeren er hun mest sannsynlig å finne i en alpinbakke med familien hennes.

Mine kolleger