Jessica Fischer

Senior Recruitment Consultant

Jessica er senior rekrutteringskonsulent i Hammer & Hanborg. En rolle som innebærer at hun følger sine kunder og kandidater gjennom hele rekrutteringsprosessen for å kunne finne de smarteste løsningene for deres behov på den aller beste måten.

 

Med en stor porsjon nysgjerrighet, personlig erfaring og forståelse for markeds- og kommunikasjonsbransjen, er Jessica drevet av ønsket om alltid å prøve å identifisere hva som får både bedrifter og enkeltpersoner til å vokse og utvikle seg sammen på beste måte.

 

For Jessica er det viktig å jobbe med noe hun brenner for og kan stå bak helhjertet, hun drives av både en nysgjerrighet og en magefølelse som må lande rett. Med bakgrunn i det har hun hatt det privilegium å teste ut en mengde ulike bransjer og fagområder. Den røde tråden har alltid vært at hun jobbet sterkt med kommunikasjon og alltid hatt en rådgivende rolle.

 

Hun synes jobben hennes er kjempegøy og gjør alltid sitt ytterste for å finne den beste matchen etter hva hver enkelt kunde eller kandidat trenger.

 

Å ha muligheten til å hjelpe bedrifter med å løfte sin virksomhet og skjerpe sine prestasjoner ved å introdusere dem for de rette menneskene og ferdighetene. Å være en del av den virkelig gode kampen er et privilegium, for ikke å snakke om alle menneskene hun får snakke med og hjelpe.

 

Jessica liker å trene så ofte muligheten byr seg, dels for å holde seg frisk og sterk, og dels for å la tankene få en pause. Hun er kreativ og har alltid et eller annet prosjekt på gang, som kan være å planlegge en tur eller en slags overraskelse for familien.

Mine kolleger