Sara Abrahamsson

Leder for kandidatopplevelse

Sara Abrahamsson er ansvarlig for kandidatopplevelsen og ikke minst kandidatreisen i Hammer & Hanborg. Hennes fokus er på alle kandidater i Hammer & Hanborgs nettverk, og hun har overordnet ansvar for alle kandidater som har opprettet profil ved å “connecte” med Hammer & Hanborg.

 

Hun jobber mye med bedriftens kandidaterfaring, slik at du som kandidat får en god opplevelse i din kontakt med Hammer & Hanborg. Hun jobber også tett med rekrutteringskonsulentene ved bruk av «search» for å finne og kontakte personer som ikke har søkt jobb, men som kan være en god match for oppdragsgiver.

 

Sara er daglig i kontakt med mange kandidater for å bli bedre kjent med dem og høre hvordan rollene deres har utviklet seg. Slik oppdaterer hun seg selv og sine kollegaer, slik at alle i bedriften kan gi de beste rådene til sine kunder i kompetansetilbudet.

 

Saras bakgrunn er innen forskning. Hun har jobbet med informasjonssøk i både offentlig tjeneste og i en oppstartsbedrift innen «thought leadership». Hun har en bachelor i informasjonsdesign, informasjonssøk og miljøanalyse, og en bachelor i bedriftsøkonomi innen markedsføring og organisasjon.

 

På spørsmål om hvorfor rekruttering er gøy svarer Sara at det er givende å være med og gjøre en forskjell. “…Og matchningen – når både kunde og kandidat er fornøyd. Når både den faktiske kunnskapen og de myke verdiene som kultur og verdier passer sammen, både i individet og organisasjonen”, forklarer Sara videre.

 

Når muligheten byr seg drar Sara og familien gjerne til landstedet sitt i Småland. Der samler hun energi ved å dyrke både blomster og grønnsaker som hobby.

 

Ta kontakt med Sara hvis du vil høre mer om hvordan Hammer & Hanborg gjennom en kompetansebasert arbeidsmetode kan utvikle din avdeling.

Mine kolleger