Susanna Avander

Marketing & Communications Manager

Susanna Avander er Marketing & Communications Manager i Hammer & Hanborg. Hun har lang erfaring innen kommunikasjon og markedsføring, og har tidligere jobbet som prosjektleder og redaktør med fokus på employer branding.

 

Som Marketing & Communications Manager har Susanna en sentral posisjon i å formidle Hammer & Hanborgs merkevare internt og eksternt. Ved å utarbeide og implementere markedsførings-, kommunikasjons- og salgsstrategier på ulike nivåer jobber hun aktivt for å styrke selskapets posisjon i markedet.

 

Hennes samarbeid med salgsavdelingen er en sentral del av hennes ansvar. Gjennom tett samarbeid med salgsteamet og forståelse for deres behov og utfordringer, sikrer hun at selskapets budskap og merkeidentitet integreres effektivt i salgsprosessen. Ved å kombinere sin kompetanse innen kommunikasjon og markedsføring med en dyp forståelse av salgssyklusen, kan Susanna bidra med en meningsfull og god kundeopplevelse.

 

Susanna har en bachelorgrad i medieteknologi gjennom IT, Media & Design-programmet (Södertörn University og KTH). Hun har også studert pedagogikk ved Stockholms universitet. Interessen for mennesker og teknologi er stor, og hun drives av å løse problemer og utvikle seg innen sitt fagfelt.

 

Når hun ikke jobber, liker hun å være på kjøkkenet og prøve ut nye oppskrifter, gjerne ungarske, da hun både er av ungarsk og finsk blod. PS: Paprikapulver fungerer til alt!

Mine kolleger