Thelma Konnéus

Talent Acquisition Specialist

Thelma Konnéus er talentspeider i Hammer & Hanborg.

 

Hun har tidligere jobbet som styrketreningsinstruktør, omsorgsassistent, treningskoordinator og administrator. På universitetet studerte Thelma studie- og karriereveiledning, og rett før hun begynte i Hammer & Hanborg jobbet hun med intern rekruttering i Moderna försäkringar.

 

I Thelmas arbeidshverdag kommer hun i kontakt med jobbsøkende kandidater så vel som passive kandidater på arbeidsmarkedet innen kommunikasjon og markedsføring. Les Thelmas tips til deg som søker jobb, hva fordelene ved å “connecte” med oss er og hvordan vi kan hjelpe deg på veien til drømmejobben. Hun synes å rekruttere spesialistroller er en utfordring, men en morsom en! Thelma bruker mye tid på å finne de riktige profilene for riktig oppdrag. Noen ganger er det mangel på riktig type ferdigheter, og da bretter hun opp ermene for å finne det hun leter etter med en kreativ tilnærming.

 

Som person er Thelma veldig sosial og liker å sitte tett på kollegaene sine, og å sosialisere seg med kandidater – både de som ikke aktivt søker jobb og de som søker daglig. Thelma er også veldig hyggelig og en god lytter.

 

Når hun ikke jobber, finner du henne i bokseringen eller på treningssenteret. Thelma har også stor interesse for porselensegg, og har i dag en samling på nærmere 50 egg i hjemmet sitt.

Mine kolleger