Enable self leadersEnable self leaders

Enable self leaders

Den hierarkiske og kontrollerende lederstilen er gått ut på dato. Det kommer ikke til å finnes sjefer i fremtidens arbeidsliv, bare ledere. Men hvordan funker det egentlig? Vi er hjelper din bedrift på rett spor og ved hjelp av en workshop som gjør deres organisasjon mer endringsdyktige og som drar nytte av alle kunnskaper, erfaringer og drivkrefter som eksisterer i organisasjonen.

Enable Self leadersEnable Self leaders

Lederrollen forandres

Tidligere var lederrollen preget av kontroll og styring. Som leder vil det i større grad dreie seg om å legge til rette for selvledelse og da endres den tradisjonelle lederrollen. Kontroll, detaljstyring og redsel tilhører fortiden. For å oppnå fremgang må du som leder forstå hvordan du inspirerer og motiverer de respektive kollegaene dine. Din oppgave som leder er å skape best mulig forutsetninger for at medarbeiderne dine kan prestere, utvikle evnene sine og føle seg bra. Denne coachende lederstilen støtter og utfordrer sine medarbeidere til å lede seg selv, dette er en lederstil uten noen satt manual.

Vi hjelper dere med å sette rett kurs

Selv om vi forstår at vi må lede på en annen møte, er vi nødt for å ta  i bruk verktøy for å omstille lederstilen og legge til rette for en flatere organisasjonsstruktur som fremmer selvledelse. Vi hjelper deg og din bedrift på deres reise mot en raskere og mer endringsdyktig organisasjon som drar nytte av alle medarbeiderens kunnskaper, erfaringer og drivkrefter.

Workshop

Under denne workshopen vil dere få tips og verktøy som skal være med på å ta organisasjonen deres bort fra en tradisjonell og hierarkisk organisasjonsstruktur. Og vi vil samtidig peke på de kritiske faktorene som er årsaken til at tiden er inne for et nytt lederskap og hvordan dette funker og ser ut for akkurat deres organisasjon. Samt viktigheten av å kunne gå i seg selv og kjenne etter de viktige verdiene og hvordan du kan jobbe med din indre utviklingsreise.

I etterkant av workshopen har vi utarbeidet verktøy for lederne i organisasjonen og hvordan de skal agere og lede på en måte som legger til rette for at medarbeiderne skal lede seg selv.

Vil du vite mer om workshopen?

Ta kontakt med Trine Larsen for en uforpliktende samtale så kan de fortelle mer og finne en løsning som passer deres behov.

Les mer om våre tjenester som hjelper deg og din bedrift innen selvledelse og ledelse:

Interim Executive

Executive rekruttering