Enable self leadersEnable self leaders

Enable self leaders

Den hierarkiske og kontrollerende lederstilen er gått ut på dato. Det er ingen sjefer i dagens arbeidsliv, bare ledere. Men hvordan funker det egentlig? Vi er hjelper din bedrift på rett spor og ved hjelp av en workshop som gjør dere mer endringsdyktige og som drar nytte av alle i virksomhetens kunnskaper, erfaringer og drivkrefter.

Enable Self leadersEnable Self leaders

Lederrollen forandres

Det er ikke lenger slik at lederrollen er preget av kontroll, styring og redsel. Som leder vil du i større grad dreie seg om å legge til rette for selvlederskap og da endres den tradisjonelle lederrollen. Kontroll, detaljstyring og redsel tilhører fortiden. Derimot vil vi oppnå fremgang ved å forstå hvordan man inspirerer og motiverer de respektive kollegaene dine. Lederens oppgave er å skape best mulig forutsetninger slik at medarbeiderne kan prestere, utvikle evnene sine og føle seg bra. Denne coachende lederstilen støtter og utfordrer sine medarbeidere til å lede seg selv, er det lederstil uten noen satt manual.

Vi hjelper dere med å sette rett kurs

Selv om vi forstår at vi må lede på en annen møte, trenger vi verktøy for å omstille lederskaper og gå over til en flatere organisasjonsstruktur som fremmer selvledelse. Vi hjelper dere på deres reise mor en raskere og mer endringsdyktig organisasjon som drar nytte av alle medarbeiderens kunnskaper, erfaringer og drivkrefter.

Workshop

Under denne workshopen vil du få tips og verktøy som skal være med på å ta organisasjonen deres bort fra en tradisjonell og hierarkisk organisasjonsstruktur. Og vi vil peke på de kritiske faktorene som er årsaken til at tiden er inne for et nytt lederskap og hvordan dette funker og ser ut for akkurat deres organisasjon. Samt viktigheten av å kunne gå i seg selv og kjenne etter de viktige verdiene og hvordan du kan jobbe med din indre utviklingsreise.

I etterkant av workshopen har vi utarbeidet verktøy for lederne i organisasjonen og hvordan de skal agere og lede på en måte som legger til rette for at medarbeiderne skal lede seg selv.

Vil du vite mer om workshopen?

Ta kontakt med Mette Marstrander for en uforpliktende samtale så kan hun fortelle mer og finne en løsning som passer deres behov.