Forsterk teamet med positiv feedback kulturForsterk teamet med positiv feedback kultur

Hva er feedback-kultur og hvordan få det?

En god feedback-kultur er en forutsetning for effektive team og for at medarbeiderne skal kunne vokse og utvikle seg. Men hvordan gi og motta tilbakemeldinger? Og hvorfor er feedback så viktig? Det er ikke slik at det holder for deg som leder å gjennomfører de årlige medarbeidersamtalene.

Skap en feedbackkulturSkap en feedbackkultur

Feedback-kultur

Mange sier at en god feedback-kultur er en forutsetning for å få effektive team. Begrepsforvirringen omkring feedback er stor og mytene er mange. Det er viktig å tenke over at feedbacken eller tilbakemeldingene skal være relevant for mottakeren.  For å unngå misforståelser og starte i riktig ende tar vi deg og ditt team gjennom en totimers workshop som gir dere grunnlaget for å kunne iverksette en positiv feedback-kultur ved å sette opp rutiner og prosesser. Workshopen passer godt når du skal i gang med å planlegge introduksjon av feedback-kultur på arbeidsplassen.

Hammer & Hanborg hjelper deg med feedback

Er du i gang med å planlegge en ordentlig introduksjon av feedback-kultur på din arbeidsplass? Eller er du bare nysgjerrig på hvordan dere kan bli enda bedre til å både gi, og ikke minst motta tilbakemeldinger? Ta kontakt med Trine eller Martine Tauland så hjelper vi dere på veien mot en positiv feedback-kultur.

Les mer om våre tjenester som hjelper deg og din bedrift innen feedback:

Feed Forward