Jenny Folkesson

Senior Recruitment Consultant

Jenny Folkesson er senior rekrutteringsrådgiver i Hammer & Hanborg by Jurek, og jobber både med konsulentoppdrag og faste stillinger.

 

Jenny er i utgangspunktet økonom og har over 18 års erfaring innen kommunikasjon og markedsføring fra ledende reklame- og mediebyråer samt markedsavdelinger. Hun har mye erfaring med markeds- og kommunikasjonsprosjekter av ulike slag. Alt fra merkevarearbeid med utvikling av strategi, identitet og grafisk profil, til oppretting av nettsider, UX, annonsekampanjer i alle kanaler, e-handel og SEO/SEM.

 

Jennys brede yrkeserfaring har gitt henne et verdifullt perspektiv på markedsførings- og kommunikasjonsbransjen. Hun vet at hver enkelt rolle tilfører verdi, og hvor viktig det er at disse behersker å samarbeide på tvers av landegrenser.

 

Jenny brenner for utvikling, både innen markedsføring og kommunikasjon, og for menneskers utvikling. Hun er overbevist om at en vellykket organisasjon og merkevare bygges av ansatte som føler en hensikt og mening i arbeidshverdagen – mennesker som rett og slett føler seg hjemme. Som rekrutteringsspesialist engasjeres hun av å utvikle av kommunikasjons- og markedsavdelinger, samtidig som hun får enkeltpersoner til å blomstre ved å lande riktig rolle på rett plass.

Mine kolleger