Trine Larsen

CEO / Senior Consultant

Trine Larsen er senior rekrutteringsrådgiver og administrerende direktør i Hammer & Hanborg. Hun har lang erfaring med rekruttering av toppledere, ledere og spesialister i både privat og offentlig sektor, og har rekruttert flere av toppene i norsk næringsliv. Trine har et stort nettverk og hennes kjernekompetanse er ledelse, kommunikasjon og fremtidens arbeidsliv. Hun finner løsninger på komplekse rekrutteringer gjennom å utfordre sine oppdragsgivere og kandidater.

 

Med en tydelig stemme i samfunnsdebatten rundt digitaliseringen av arbeidslivet er hun ofte å se som foredragsholder, intervjuobjekt, podcast-deltaker eller skribent for ulike redaksjoner.

 

Trine Larsen har gitt råd og innspill til Nærings- og handelsdepartementet om rekruttering og kjønnsbalanse i norsk næringsliv. I tillegg har hun vært bidragsyter for Regjeringen sitt arbeid for å øke kjønnsbalansen i toppen av næringslivet og Digitaliseringsdirektoratet i arbeidet med Rekruttering som inkluderer.

 

Om sommeren tilbringer hun gjerne det meste av ferien på seilbåt sammen med familie, venner og katten Lillepus. Ellers er hun glad i alt det gode i livet; folk, kunst, mat og vin, og reiser både til storbyer og eksotiske strøk når muligheten byr seg.

 

Mine kolleger