Hils på vår utleide konsulent, IdaHils på vår utleide konsulent, Ida

Blogg

13-02-2023

Innleid innholdsprodusent

Ida Katrine Vassbotn har siden høsten 2022 jobbet som konsulent gjennom Hammer & Hanborg, hvor hun for tiden er innleid som innholdsprodusent til WSP. Hun er utdannet journalist og har flere års erfaring med formidling gjennom forskjellig medium, blant annet har hun jobbet som radioprodusent i ulike NRK-redaksjoner. Ida sier hun trives i rollen som konsulent, og synes det har vært gøy å teste ut en ny bransje. Bli bedre kjent med Ida og hennes reise til konsulentverdenen.

Ida er innleid konsulent gjennom Hammer & Hanborg

Jeg heter Ida, og har tidligere jobbet som radioprodusent. I fjor høst startet jeg som innleid innholdsprodusent hos WSP Norge. Jeg var på utkikk etter ny jobb og nytt felt, og søkte på noen jobber via konsulenthuset Hammer & Hanborg. Kort tid etter ble jeg kontaktet av en av deres rekrutteringskonsulenter som mente at jeg kunne være en god match for WSP. Noen måneder etter at jeg startet i WSP kan jeg si at dette stemte. Jeg er veldig fornøyd!

Som konsulent merker jeg ikke noen forskjell på det å være utleid og det å være fast ansatt. Jeg blir inkludert på lik linje som alle andre. Hammer & Hanborg har vært en veldig god støtte å ha helt siden ansettelsesprosessen da jeg var helt ny, og til nå. De spør meg jevnlig om hvordan det går med meg og i oppdraget, og de er alltid raske på å gi meg tilbakemelding hvis det er noe jeg lurer på. Jeg føler at de er et godt støtteapparat å ha.

Ida Katrine VassbotnIda Katrine Vassbotn

Hvordan er det å samarbeide med oss

Bli innleid konsulent du også

Hammer & Hanborg er et konsulentselskap spesialisert på rekruttering, organisasjonsutvikling og endringsledelse, med 25 års erfaring i hele Norden. Vi er glade og stolte over å være en del av og gjøre en forskjell i folks yrkesliv. Så stolte at vi har det som vår visjon!

Bli en del av kandidatnettverket vårtBli en del av kandidatnettverket vårt

Leie inn en spesialist

Hammer & Hanborg er Revidert Arbeidsgiver, et kvalitetsstempel fra NHO. Det er viktig for oss at du som oppdragsgiver og du som er utleid konsulent er trygge på at vi har orden i sysakene. Les her om andre konsulenter som er utleid fra oss og hjelper våre oppdragsgivere med å lykkes.

Behov for å leie inn ekstra kompetanse for en periode?

Ønsker du å vite mer om Hammer & Hanborg sine tilgjengelige konsulenter? Her kan du se noen av våre tilgjengelige kandidater.

Trenger du noen på heltid, deltid eller på timer til et engasjement eller vikariat i en travel periode? På plass eller «remote»? Vi har kompetansen du trenger! Ta kontakt med oss på infonorge@hammerhanborg.com eller på 22 44 33 00.