Fast ApplyFast Apply

Fast Apply

Stadig flere synes det er komplisert og tidskrevende å søke jobber og velger derfor å ikke søke. Derfor har vi i Hammer & Hanborg kommet med en løsning som gjør det enklere å søke og tiltrekke seg de rette personene, denne kaller vi Fast Apply.

CV har gått ut på dato

Med Fast Apply rekrutterer du på potensial. Glem CV og søknadstekst og fokuser heller på verdiene og egenskapene til personen. Fast Apply skreddersys i henhold til rollen slik tiltrekker du deg også de som ikke nødvendigvis er på jobbjakt fordi terskelen for å søke er så lav.

Alt kommer an på rollen, men i utgangspunktet lager vi en kort video som vi bruker i utlysningen i sosiale kanaler og på våre nettsider. Denne rettes mot relevante søkere. Alt du behøver å gjøre for å søke på stillingen er å svare på ti korte ja/nei spørsmål og legge igjen e-postadressen din og eventuelt din Linkedin profil– dermed har du søkt på jobben. Spørsmålene utarbeider vi enten sammen med mindre du har noen andre ønsker.

Inkluderende rekruttering

Denne metoden er ikke bare rask og enkel, den støtter også opp under inkluderingsdugnaden og gjør at flere innenfor målgruppen søker. Her spiller det ingen rolle om du har «hull i CV», innenfor «riktig» aldersspenn eller nedsatt funksjonsevne.

Tiltrekk deg de beste hodene og unngå ubevisst diskriminering

Vil du vite mer om Fast Apply eller hvordan du skal rekruttere på potensial? Ta kontakt med Trine Larsen.

Les mer om våre tjenester som hjelper deg og din bedrift innen talent:

Hammer & Hanborgs kompetansemodell

Kompetansekartlegging by H&H

Competency Icebreaker

Hva er ditt supertalent?