Vi skaper fremtidens arbeidsliv

Arbeidslivet er i endring. Digitaliseringen og den teknologiske utviklingen endrer bransje etter bransje. I sentrum står vi mennesker, våre bedrifter og organisasjoner. Vår tilnærming og evne til å utvikle oss og ta til oss nye løsninger blir avgjørende for suksess. Hammer & Hanborg hjelper dere med løsninger for fremtiden!

Recruitment & Staffing

Riktig kompetanse er nøkkelen for en konkurransedyktig organisasjon. Vi sørger for at dere har rett kompetanse til riktig tid på alle nivåer. Vi jobber med rekruttering til faste stillinger, leverer interimløsninger, leier ut medarbeidere til midlertidige oppdrag og formidler frilansere. 

People & Culture

Når verden endres i et forrykende høyt tempo, stilles det stadig nye krav til kompetanse. Vi må organisere oss på nye måter som fremmer fleksibilitet, der vi kan dele kompetanse, og der den kan bevege seg i og utenfor organisasjonen. Vi bistår med kompetansekartlegging, team- og lederutvikling og talent management.

Change & Developement

Den digitale utviklingen påvirker alle bransjer. Vi får endrede, eller helt nye forretningsmodeller. Ofte må merkevaren reposisjoneres for å fortsette å være relevant. Vi er din partner gjennom omstillingsprosesser og digital transformasjon.

Vil du vite mer? Klikk her for å ta kontakt.

Kontakt oss

Klikk her for å ta kontakt!

Roboten PepperKommunikatøren 2017

Les boken  Fremtidens arbeidsliv

Kvinne med macBlogg

Les vårt siste blogginnlegg

BlåmandagBlåmandag

Velkommen til Hammer & Hanborgs Blåmandag!