Fremtidens arbeidslivFremtidens arbeidsliv

Vi skaper fremtidens arbeidsliv

Vi er et konsulenthus som har gjort det til vår oppgave å være med og skape fremtidens arbeidsliv. Hammer & Hanborg hjelper bedrifter og organisasjoner med humankapital gjennom våre tjenester innen rekruttering, bemanning og organisasjonsutvikling. Vi er spesialisten på digitaliseringen og fremtidens arbeidsliv.

Rekruttering Hammer HanborgRekruttering Hammer Hanborg

Rekruttering

Vi hjelper næringsliv og organisasjoner med å rekruttere ledere og spesialister og sikrer ditt kompetansebehov for fremtiden med kompetansebasert rekruttering.

Mennesker og kulturMennesker og kultur

Bemanning

Trenger du ressurser raskt? Hammer & Hanborg leier ut ledere og spesialister til midlertidige oppdrag og vikariater når du trenger ekstra ressurser for en periode.

Hammer & Hanborgs Interim ExecutiveHammer & Hanborgs Interim Executive

Interim Executive

Interim er løsningen når du raskt trenger kvalifisert ledelse og en fleksibel løsning, som i utfordringer i endringsprosesser, i rekrutteringsfaser eller spesifikke prosjekter.

Mennesker & KulturMennesker & Kultur

Mennesker & Kultur

Når verden endres i et forrykende høyt tempo, stilles det stadig nye krav til kompetanse. Vi må organisere oss på nye måter som fremmer fleksibilitet, der vi kan dele kompetanse, og der den kan bevege seg i og utenfor organisasjonen. Vi bistår med kompetansekartlegging, team- og lederutvikling og talent management.

Utvikling og endringsledelseUtvikling og endringsledelse

Utvikling & Endringsledelse

Den digitale utviklingen påvirker alle bransjer. Vi får endrede, eller helt nye forretningsmodeller. Ofte må merkevaren reposisjoneres for å fortsette å være relevant. Vi er din partner gjennom omstillingsprosesser og digital transformasjon.